Říkejte mi Win - Coben, Harlan, 1962- (Euromedia Group, 2022)
První román krimisérie zkušeného amerického autora uvádí na scénu svéráznou postavu detektiva. Potomek bohaté rodiny se pouští do objasnění případu, jehož obětí byla před lety jeho příbuzná. Bohatá dědička Patricia Lockwoodová byla před lety unesena a měsíce držena neznámo kde. Podařilo se jí uprchnout, ale věci ukradené její rodině se nikdy nenašly. Až do současnosti, kdy je ve svém bytě nalezen zavražděný samotář a dva pozoruhodné předměty: Vermeerův obraz a kufr s iniciálami WHL3. Windsor Horne Lockwood III., zvaný Win, neví, jak se tam jeho kufr a rodinný obraz ocitly. Jeho zvědavost ještě vzroste, když se od FBI dozví, že muž, který unesl jeho sestřenici, se podílel i na domácím terorismu. Oba případy jsou záhadou už celá desetiletí, ale Win je oproti FBI ve výhodě: má osobní vztah k případu, je nechutně bohatý a vlastní jedinečnou značku spravedlnosti. Nakladatelská anotace.